Omgeving

Onze familiale badplaats Bredene heeft gekozen voor een natuurlijke bescherming tegen de Noordzee. Het resultaat is een unieke duinenrij die niet wordt onderbroken door een zeedijk of hoogbouw en die zacht glooiend overgaat in het fijne zandstrand. Een prachtige kuststrook dus, zowel voor de zomerse zonneklopper als voor de wandelaar die gezonde zeelucht wil opsnuiven en eens lekker wil uitwaaien.

Vanuit ons kampeerterrein kunt U niet alleen vlot het strand bereiken maar we sluiten ook aan bij de polders, waar talloze fietsroutes U door idyllische polderlandschappen loodsen.

Wilt U dorpen of steden ontdekken dan moet U zeker een bezoekje brengen aan het naastliggende De Haan, waar de beschermde Belle-Epoque architectuur ervoor zorgt dat het ganse dorp romantiek uitstraalt.

Oostende, de "Koningin der Badsteden" is de dichtstbijzijnde grote badstad. Wie iets verder het hinterland wenst in te trekken, kan naar de historische stad Brugge, het Venetië van het Noorden. Ook Ieper, Diksmuide, Nieuwpoort, Knokke-Heist, … zijn echte aanraders. Maar waar U ook gaat aan de Vlaamse Kust of in het Hinterland, U zult merken dat men U steeds in Uw eigen taal verder helpt. Door dezegastvrijheid die voor ons vanzelfsprekend is, zult U er zich ongetwijfeld meteen thuis voelen.

Created by Pixular