Boek uw vakantie

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik in- en uitchecken?

Dit hangt af van je type verblijf: - Logies: inchecken kan tussen 16:00 uur en 20:00 uur, uitchecken voor 10:00 uur. Tijdens de maanden juli en augustus is het enkel mogelijk om op vrijdag aan te komen en te vertrekken. - Kampeerplaatsen: inchecken kan tussen 14:00 uur en 20:00 uur, uitchecken voor 12:00 uur. Indien je later of vroeger wenst aan te komen vragen we om dit telefonisch of per e-mail te laten. We bekijken dan de mogelijkheden om je verder te helpen.

Zijn huisdieren toegelaten?

Gasten die op de camping verblijven, mogen één hond meenemen tijdens hun verblijf.
Voor bezoekers die niet overnachten op de camping, vragen we vriendelijk om geen honden mee te brengen. Dit om de rust van onze gasten te respecteren. Om de veiligheid van alle gasten te verzekeren, in het bijzonder de spelende kinderen, vragen we vriendelijk om de hond tijdens het verblijf aan de leiband te houden. 

Hoe ver is Park d’heule van het strand gelegen?

Park d’heule bevindt zich op slechts anderhalve kilometer van zee en strand. Via domein Grasduinen is er ook een handige kortere weg om te voet of met de fiets sneller bij de kust te komen

Zijn er winkels en (super)markten in de buurt van de camping?

In de straat zijn er twee supermarkten (Colruyt en Aldi) en in Bredene dorp, op 1 kilometer, is er een warme bakker en een slagerij. Voor verse groenten en fruit kun je terecht in de Fruithoeve, die ook in de Zandstraat gelegen is.

Lokale avondmarkten en marktdagen:
In Bredene op dinsdag op het Marktplein van 8.00 uur tot 12.00 uur
In De Haan op woensdag in het centrum van 8.00 uur tot 12.30 uur
In Oostende op donderdag op het Wapenplein, Groentenmarkt en Mijnplein van 8.00 uur tot 12.30 uur. In Oostende is er op zaterdag ook een wekelijkse kustmarkt.

Een overzicht van alle markten aan de kust kun je hier terugvinden.

Zijn er activiteiten op de camping?

We hebben geen volledig animatieprogramma zoals in grote vakantieparken maar er zijn wel af en toe diverse activiteiten op de camping. Zo is er van de Paasvakantie tot het einde van de zomervakantie een activiteitenprogramma, gaande van een bezoek van de Paashaas of een creatieve knutselnamiddag tot verschillende springkastelen of een optreden van een clown. Raadpleeg de activiteitenplanning in de receptie of bezoek onze website voor een up-to-date overzicht.

Samen met camping ‘t Massenhof werd er ook een wielerclub opgericht die in het seizoen elk weekend een rit organiseert. De petanqueclub 'Massenheule' organiseert regelmatig een wedstrijd of een toernooi.

Kan ik mijn elektrische wagen laden op de camping?

Er zijn zes publieke laadpunten voorzien op de bezoekersparking. Je kunt er laden met de meeste courante laadpassen. De laadpalen beschikken over een laadvermogen van 22kW per stopcontact waardoor je voertuig dus snel weer volgeladen is. Om de doorstroming te garanderen en iedereen de mogelijkheid te bieden om van deze dienst gebruik te maken, vragen we je vriendelijk om na het laden je voertuig terug te verplaatsen.

Kan ik een fiets huren op de camping?

Jazeker, we hebben een beperkt aantal ‘basic’ fietsen (niet elektrisch) ter beschikking. Voor een ruimer aanbod in Bredene:  ‘Rijwielen Heidi Pinte’ of ‘Ken’s Fietsen Service’.

Ligt Park d’heule ver van Oostende?

Nee, met de fiets sta je er in een 15-tal minuten, het is slechts 6 kilometer naar het centrum van Oostende. Je kunt Oostende ook makkelijk bereiken met de Kusttram. Met de wagen naar Oostende? Dan raden we aan om een randparking te nemen en te voet verder te gaan. Een leuke combinatie is met de fiets naar Oosteroever, dit is het havengebied van Oostende dat aan de kant van Bredene is gelegen, en daar dan de overzetboot nemen die je naar de overzijde van de havengeul brengt, direct het centrum in! De dienstregeling van deze gratis veerdienst vind je hier

Ligt de camping dicht bij Brugge?

Ongeveer 20 kilometer. De leukste manier om van de camping naar Brugge te gaan is met de fiets. De rit brengt je langs het kanaal door een prachtig polderlandschap tot in hartje Brugge. Van de Blauwe Sluis in Bredene volg je het kanaal Gent-Brugge-Oostende tot aan Scheepsdalebrug en vervolgens kom je via de Ezelpoort tot in het Centrum van Brugge.

Geen fan van de fiets? Via het station van Oostende (makkelijk te bereiken met de Kusttram vanuit Bredene) is er een directe treinverbinding naar Brugge. In ongeveer 45 minuten sta je van Bredene in Brugge met het openbaar vervoer.

Met de auto duurt het 25 minuten tot aan één van de vele randparkings rondom Brugge. Alle randparkings kun je terugvinden op de website van de stad Brugge. 

Is Park d’heule het volledige jaar geopend?

Wij zijn het volledige jaar open voor onze jaargasten. Kampeerplaatsen en logies zijn niet beschikbaar in de winterperiode. De beschikbaarheid kan steeds bekeken worden via de zoek en boek functie op onze website.